Start11 връща класическото „Старт“ меню в Windows 11

Windows 11 все още не е официално излязъл, но вече има опция да продължим да ползваме класическото старт меню от WIndows 10. Start11 се предлага като бета версия и връща класическия вид на менюто „Старт“ на Windows в Windows 11.

Тази първа бета версия е предназначена да възвърне част от загубената функционалност в текущото меню за стартиране на Windows 11“, казва Брад Уордел, главен изпълнителен директор на Stardock. „Имаме планирани много вълнуващи нови функции, които да направят менюто„ Старт “не само по-достъпно, но и по-полезно за компаниите и потребителите.”

Start11 включва потребителски интерфейс за конфигурация, който ще поддържа бъдещи проекти на менюто „Старт“, според Stardock. Докато предишното приложение Start10 имаше за цел да върне класическото меню „Старт“ на Windows 7 в Windows 10, Start11 ще отиде по-далеч, за да добави допълнителни функции към менюто „Старт“ на Windows 11.

Бета-версията Start11 се предлага от днес, на цена от 4,99 долара и предлага избор между менюто „Старт“ в стил Windows 7 или по-модерно, което връща част от класическия стил и функции на менюто „Старт“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *