Sony премахна Cyberpunk 2077 от PlayStation Store

Ако сте закупили Cyberpunk 2077 от PlayStation Store и искате да ви върнат парите посетете този линк.

SIE се стреми да осигури високо ниво на удовлетвореност на клиентите и ние ще започнем да предлагаме пълно възстановяване на сумата за всички геймъри, които са закупили Cyberpunk 2077 чрез PlayStation Store и искат възстановяване. Моля, посетете следната връзка, за да започнете възстановяването: https://bit.ly/3h5VkpC

Това написа компанията в Twitter вчера, давайки възможност на всички, които се чувстват ощетени да получат парите си обратно. Cyberpunk 2077 поетапно се премахва за всички региони и няма да можете да я закупите, докато Sony не преценят, че отговаря на високите стандарти, към които се стремят.

Премиета на играта беше преди около седмица, но почти няма геймър, който да не се оплаква от многобройните бъгове, които присъстват. Вълната от недоволство се увеличава с всеки изминал ден, а от фирмата разработчик са стигнали до тази стъпка след разговор със Sony.

Решението [за оповестеното на решение на Sony] беше взето след дискусията ни със SIE [Sony Interactive Entertainment] относно пълното възстановяване на сумата за всички геймъри, закупили Cyberpunk 2077 чрез PlayStation Store и искащи възстановяване на суми в момента. Всички копия на играта, закупени преди това цифрово в PlayStation Store, остават достъпни за използване от съответните им купувачи. Геймърите все още могат да купуват физически версии на играта в магазините за продажба на дребно и по пощата. Всички копия, независимо дали са цифрови или физически, ще продължат да получават поддръжка и актуализации от компанията.

Всички цифрови и физически копия на играта ще продължат да получават поддръжка и актуализации, а собствениците на PlayStation все още могат да купуват физически копия на Cyberpunk 2077. „Работим усилено, за да върнем Cyberpunk 2077 в PlayStation Store възможно най-скоро“, казва CD Projekt Red.

CD Projekt Red също се ангажира да пусне корекции за подобряване на Cyberpunk 2077. Компанията вече пусна една актуализация след стартирането и в изявление от 13 декември студиото заяви, че друга актуализация „идва в рамките на следващите 7 дни“. По-значителни кръпки са планирани за януари и февруари. „Те трябва да решат най-известните проблеми, пред които са изправени геймърите на конзолите от последно поколение“, казаха от компанията.

Така че, ако не сте сигурен дали да закупите Cyberpunk 2077 по-добре изчакайте още 1-2 месеца, за да се отстранят всички проблеми и да може да се насладите напълно на това, което са ни подготвили от CD Projekt Red.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *