Кой хареса Sonic The Hedgehog 2020? Какво ще кажете за продължение?

Все още няма дата на премиерата, но проекта е потвърден.

Продължение на филма „Sonic the Hedgehog“ е в процес на разработка. Не е ясно кога филмът може да бъде пуснат, но режисьорът Джеф Фоулър и сценаристите Пат Кейси и Джош Милър се завръщат за продължението.Таралежът Sonic беше хит за Paramount, като спечели 70 милиона долара през първите си четири дни в кината този февруари, според Variety. Филмът обаче първоначално имаше известни спънки заради дизайна на главния си герой.

Първия дизайн за представяне на филма на Соник беше странно човешки, че чак плашещ. Реакцията към външния вид беше достатъчно силна, че Paramount отложи първия филм от ноември до февруари, за да коригира появата на Sonic. Окончателният дизайн на Sonic изглежда много по-добре, като връща емблематичния му облик от видеоигрите на Sonic.

За който не е гледал филма – десният е подобреният дизайн, спете спокойно. Sonic беше сред многото филми, пуснати рано за домашно забавление, след като кината бяха затворени поради кризата COVID-19.

Не е ясно дали Бен Шварц ще се върне като глас на Соник или дали Джим Кери ще се върне като д-р Роботник за продължението, но засега няма информация, която да отрича това.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *