Умна лампа ще стерилизира вкъщи

Представяме ви Xiaomi FIVE – лампа за стерилизация.

През сезона на вирусите и настинките всеки от нас прибягва до допълнителни варианти за повишаване на хигиената и имунитета. Xiaomi имат нов продукт, който в момента търпи финансиране и според характеристиките може да се справи с до 99.99% от бактериите покрай нас.

Новата джаджа убива бактерии и акари покрай нас като използва УВ тип C стерилизация и дезинфекция, усеща човешко присъствие и се изключва. Управлява се през приложението Mijia, а използваните лампи са на Philips. Според производителя, живота е около 9000 часа, а съдържанието на живак е 1/10 от живачен термометър.

Ултравиолетови лъчи тип C са с къси вълни. Абсорбират се от кислорода около нас и имитират слънчевата светлина, именно затова Xiaomi са използвали тях като най-безвредни, но все пак предупрежденията са да не сте в стаята, когато лампата работи. Приложението Mijia ще ви известява, когато според него трябва да включите/изключите устройството, а защитите от деца ще предпазят от нежелани инциденти. Инструкцията за употреба е да включите лампата поне 10 секунди след като излезете от стаята.

https://youtu.be/sNjQlbFVvo4

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *