Новата докинг станция на Razer поддържа Thunderbolt 4, RGB и е пълна с екстри!

Видяхте ли новата док станция на Razer? Естествено, типично в стила на компанията, поддържа Chroma RGB подсветка, но и не само.

Razer Thunderbolt 4 Dock

Razer казват, че е съвместим с USB4 и ще поддържа следващата вълна от бързи периферни устройства и джаджи. Предлага се за предварителна поръчка за $ 329,99, което изглежда конкурентно за това, което предлага.

Razer Thunderbolt 4 Dock портове. Снимка: Интернет
Razer Thunderbolt 4 Dock портове. Снимка: Интернет

На гърба ще намерите повечето портове, включително вход за неговото 135W захранване, три порта Thunderbolt 4 за свързване на дисплеи и аксесоари. Възможна е връзка и поддръжка за външната графика на Razer Core X, Gigabit Ethernet порт и три USB Type-A 3.1 Gen 2 порта. Отпред разполага с бърз UHS-II слот за SD карта, 3,5 мм жак за слушалки и един порт Thunderbolt 4, за да се включи директно във вашия компютър.

Тази докинг станция е съвместима с лаптопи с Windows 10 с портове Thunderbolt 3, както и с последните модели MacBook Pro и Air, работещи с macOS Big Sur и всички машини, задвижвани от M1 на Apple.

Razer Thunderbolt 4 Dock може да достави 90W зареждане на лаптопи и ако планирате да свържете външни монитори към него, той поддържа до два 4K екрана с честота на опресняване 60Hz или един 8K дисплей на 30Hz.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *