Лента Philips Hue Play- цветове от ново поколение

Новата светлинна лента от серията Philips Hue вече ще ни радва с разноцветна гама, синхронизирана с нашият телевизор или монитор.

Signify, която прави системата Hue, вече години напредва с осветление, което се интегрира със забавленията. Идеята е да направите филмите, телевизионните предавания и видеоигрите по-завладяващи, като осветлението в стаята и около екрана отразява всичко, което се случва.

Лентата с преливащи цветове ще се предлага в дължини, предназначени да пасват на телевизори от 55 до 85 инча и ще се продават за 200 до 240 долара. Продажбите започват на 16 Октомври в САЩ, но има и една уловка. За да я синхронизирате с вашият телевизор/монитор е нужно да закупите допълнителни устройства – Hue Bridge за около $60 и Philips Hue Play HDMI за около $230.

Всеки трябва сам да си прецени дали може да да прежали тези $530, но сме сигурни, че качеството ще е подобаващо. За разлика от предишните модели от серията, Philips Hue Play може да свети в различни цветове в различните части на лентата и допълнително усилва усещането за случващото се на екрана ни.

В допълнение към новата светлинна лента, Signify обявява още няколко нови продукта и актуализации днес. Philips Hue Iris – лампа, предназначена да осветява близката стена – се актуализира с по-богати цветове, по-ярка мощност и нови покрития. Тя ще се продава за $ 100, въпреки че новите метални покрития ще струват повече. Както бялата, така и цветната версия на крушките Hue E12 се актуализират и с Bluetooth. Актуализираният Iris ще бъде пуснат в продажба на 19 октомври, докато актуализираните крушки са вече налични.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *