Philips Hue си партнира със Spotify, за да визуализират вашата музика

Ако имате дом, пълен с Hue светлини, има лесен нов начин да настроите настроението за следващото си парти. Signify, която прави линията Philips Hue, си партнира със Spotify, така че вашите крушки могат автоматично да се синхронизират с всяка музика, която пускате, променяйки цвета и мигайки в такт. Това ново партньорство позволява на Hue Bridge да влезе директно в Spotify, за да види какво слушате, след като свържете профилите си.

Philips Hue си партнира със Spotify, за да визуализират вашата музика

Това тясно партньорство също би трябвало да осигури по-добро изживяване. Как? Позволявайки на системата Hue да коригира светлинните ефекти въз основа на конкретни данни за музиката, която пускате, включително нейния жанр, темпо, сила на звука, настроение и др. Можете също да влезете в приложението и да персонализирате ефектите, ако не искате системата да решава сама.

ЛЕНТА PHILIPS HUE PLAY- ЦВЕТОВЕ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Системата се предлага с няколко уловки

За да я използвате, ще ви е необходим Hue Bridge, който не всеки собственик на Hue ще има (по -новите крушки могат да се използват по Bluetooth без специалния хъб); и функцията поддържа само цветни крушки. От друга страна, нямате нужда от платен абонамент за Spotify – безплатните акаунти също ще работят.

Signify казва, че функцията ще започне да се разпространява от 1 септември и ще бъде достъпна за всички потребители на Hue в рамките на седмица. Първоначално се промотира като функция за „ранен достъп“; през октомври се очаква да получи по-изявено присъствие като „постоянна част“ от приложението Hue.

В допълнение към партньорството на Spotify, вчера Signify обяви цял куп нови светлини Hue, включително повече лампи с нажежаема жичка, по-ярки конфигурации на крушки и актуализирани лампи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *