Nintendo отваря игрални зони на американските летища

Скучно ли ви е на летището, докато си чакате полета? 

Японският производител на игри ще отвори зони Nintendo Switch On The Go този месец на избрани летища в САЩ. През февруари се предвижда отваряне на преносими фоайета в Dulles International (Washington D.C.), Tacoma International (Сиатъл) и O’Hare International (Чикаго). Преносимо фоайе се отвори в любовното поле в Далас на 13 февруари. Тези фоайета обаче ще останат отворени само до края на март.

Избягайте в света на Nintendo

Изскачащите фоайета ще предлагат зареждащи докове и игрални демонстрации на Switch в джобен и телевизионен режим. Ще бъдат достъпни някои от най-популярните игри на Nintendo, включително The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Mario Kart 8 Deluxe и Super Mario Odyssey. 

Nintendo трябва да може да генерира някои допълнителни продажби от това усилие. Пътуващите, които ще се отбият, ще бъдат посрещани с безплатна Switch дръжка за куфар и купон от 10 долара, който да използвате в Target при покупка на Nintendo от 75 или повече долара. Посетителите също ще могат да правят поръчки за Switch, Switch Lite и селекция от игри и стоки.

За да продължи да расте, Nintendo започва да отваря физически места, като например собствен магазин в Токио, в допълнение към партньорството с Universal Parks & Resorts, където в момента се изгражда Super Nintendo World. Салоните за летища са само малка част от тази по-широка стратегия за изграждане на информираност за марката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *