Need For Speed Heat от днес е достъпна от всички платформи

Нов ъпдейт позволява на култовото заглавие да се играе от различни платформи едновременно.

Need for Speed Heat е първото заглавие на EA Games, което може да се играе едновременно на различни платформи. Проверявайт за новият ъпдейт днес. Новата функция за кросплей ще ви позволи да играете с приятели на компютър чрез Origin и Steam, PS4 и Xbox One.

След като инсталирате актуализацията, ще бъдете подканени да включите кросплей, а ако решите да не участвате, можете да го направите по-късно в настройките за поверителност на играта.

Need for Speed ​​Heat идва към услугите за абонамент на EA Access и Origin Access на 16 юни, а студиото дразни с още „Need for Speed ​​и Steam анонси“ по време на предстоящото събитие EA Play Live на 18 юни. EA поднесе Need for Speed ​​Heat и много други игри в Steam едва миналата седмица, което означава, че вече не се изисква да използвате стартовия инструмент на компанията Origin, ако искате да играете тези игри на компютър. 

EA не е споделил много за бъдещите игри Need for Speed, но знаем, че те ще бъдат разработени от създателя на Burnout Criterion Games.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *