Най-известните геймъри в световен мащаб – брой абонати

Геймингът се превърна в глобална индустрия, която обединява милиони хора по целия свят. С развитието на електронните спортове и нарастващото признание на уменията за игра, някои геймъри успяха да спечелят международна слава и да вдъхновят безброй ентусиасти. Тази статия ще представи някои от най-известните геймъри в световен мащаб, заедно с броя на абонатите в техните канали, които са постигнали изключителен успех в различни жанрове и платформи.

  1. PewDiePie

Феликс Арвид Улф Келберг, по-известен онлайн като PewDiePie, е шведски YouTuber, който спечели световна слава със своите комедийни видеоклипове за игри. Със своите остроумни коментари и уникален стил на редактиране, PewDiePie събра колосална фенбаза, превръщайки се в един от най-следените канали в YouTube. Към момента неговият канал има над 110 милиона абонати, което го прави най-следваният канал в YouTube в историята.

  1. Ninja

Тихомир „Ninja“ Страйкър е американски стриймър на Twitch, който придоби популярност по време на пандемията от COVID-19, когато броят на зрителите му достигна рекордни нива. Известен със своите умения във Fortnite, Ninja си партнира с големи марки и дори имаше гостуване в The Ellen DeGeneres Show. Неговите стриймове често включват известни личности и други влиятелни лица, което допълнително повишава популярността му. Към момента Ninja има над 27 милиона последователи в Twitch.

  1. VanossGaming

Еван Фонг, известен още като VanossGaming, е канадски YouTuber, който създава комедийни видеоклипове за игри, особено Grand Theft Auto V (GTA V) и Minecraft. Неговият хумористичен подход към играта и умението да разказва истории му помогнаха да натрупа над 26 милиона абонати в неговия канал в YouTube. VanossGaming също е съосновател на DFTG Esports, организация за електронни спортове, която подкрепя отбори и играчи в различни игри.

  1. DanTDM

Даниел Мидълтън, известен онлайн като DanTDM, е британски YouTuber и стриймър на Twitch, специализиран в игри като Minecraft и Call of Duty. Със своя ентусиазъм и приятелски подход, DanTDM спечели над 24 милиона абонати в своя канал в YouTube и над 8 милиона последователи в Twitch. Той също така написа книга, озаглавена „The DanTDM Handbook“, която стана бестселър в New York Times. Към момента неговият канал в YouTube има над 24 милиона абонати.

  1. MariokartTV

Лукас „MariokartTV“ Хос, австралийски стриймър на Twitch и YouTuber, е известен със своите стриймове на Mario Kart, откъдето идва и псевдонимът му. Неговата приятелска личност и умения за игра привлякоха голяма фенбаза, като неговият канал в YouTube има над 5 милиона абонати. MariokartTV също е домакин на собствено шоу в Twitch, наречено „MKTV Live“, където той интервюира други стриймъри и обсъжда актуални новини в света на игрите. Към момента неговият канал в YouTube има над 5 милиона абонати.

  1. Pokimane

Иманe „Pokimane“ Ахмед е ливански стриймър на Twitch и YouTuber, който играе League of Legends и други игри. Със своя уникален стил на стрийминг, който съчетава комедия, анализ и взаимодействие с публиката, Pokimane спечели над 8 милиона последователи в Twitch и над 3 милиона абонати в нейния канал в YouTube. Тя също така беше домакин на шоуто на Riot Games, „LoL Champions,“ и участва в различни документални филми и предавания. Към момента нейният канал в YouTube има над 3 милиона абонати.

  1. PrestonArcher

Престън Арчър е британски YouTuber, известен със своите видеоклипове за игри, предимно Grand Theft Auto V (GTA V) и Red Dead Redemption 2. Със своя хумористичен подход и уникален стил на редактиране, PrestonArcher натрупа над 6 милиона абонати в своя канал в YouTube. Той също така създаде своя собствена линия мърчандайзинг, включваща тениски и шапки, свързани с неговите видеоклипове. Към момента неговият канал в YouTube има над 6 милиона абонати.

Заключение

Тези известни геймъри демонстрират, че страстта, упоритата работа и уникалният подход към игрите могат да доведат до международен успех. Тъй като индустрията на игрите продължава да расте, вероятно ще видим появата на още по-талантливи и креативни геймъри, които ще продължат да разширяват границите на възможното в света на игрите.

С всички налични лаптопи в нашия сайт можете да се запознаете тук.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *