LG с нов телефон с два въртящи екрана.

Появи се видео в YouTube, което загатва представянето на новият телефон на LG, който ще бъде с два въртящи екрана.

Интересното интро всъщност е и покана за събитието, на което ще се презентира новият модел с кодово име Wing. Освободете си графика и се насладете на изяществото, което ни очаква, на 14-ти Септември 11:00 KST. Тъй като Корея са с 6 часа напред, всъщност ще можем да го наблюдаваме на живо в 05:00ч. Българско време, ако не ви е рано.

В отделно съобщение за пресата LG казва, че новото устройство ще бъде част от инициатива и продуктова категория, която се нарича Explorer Project. Проектът има за цел да „достави така необходимото любопитство и вълнение на мобилния сектор“, казва LG, и „ще се фокусира единствено върху новата използваемост, която се открива с иновативни дизайни“.

Wing ще има два екрана, един зад друг, които ще се въртят на 90 градуса и ще образуват Т-образен телефон. Скорошни изтекли снимки показаха, че фокуса на компанията е да даде на потребителите повече място на екрана, което може да се ползва при гледане на широкоъгълни филми или при навигация, докато шофираме, а цената по непотвърдени слухове ще е около $1000.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *