Как да превърнем iphone-a си в лазерна показалка или лазерна рулетка

ipin-mobile-laser-presenter1

iPin  е първата компания която използва входа на мобилният  телефон  за слушалки или порта за зареждане като вход за компактна лазерна показалка. Компанията пуска още по-полезен продукт от тази година на пазара, който може да превърне Iphone-а в лазерна ролетка.

ipin-mobile-laser-presenter2

Нека разгледаме какво представлява предишният продукт на компанията. IPin Laser е професионален лазерен показалец, които може да се добави към вашият мобилен телефон.  Устройството е подходящо за презентации в работата, за училища и други поводи., то просто се пъха във входа на слушалките и с лесно за използване приложение превръща телефона ви в показалка, която освен всичко е и енергоспестяваща. Продукта се предлага в два различни варианта: за Iphone и за Android устройства.

iPin-Spatial-Ruler2iPin-Spatial-Ruler1

За разлика от него новият продукт на iPin е съвместим само с устройствата на Apple. IPin Spatial Ruler превръща Iphone-а ви бързо в инструмент за измерване. Той е дотолкова усъвършенстван, че не се налага да се калибрира и дава прецизен резултат при всяко измерване. Джаджата може постоянно да стои във входа на слушалките без да рефлектира на функциите на телефона, благодарение на патентованата технология „hybrid earphone plug“ .

iPin-Spatial-Ruler3

С приложението iPin Ruler App може да се запази измерването, да се сподели с приятели или да се преизчисли. При споделяне от отсрещната страна човекът ще има възможност не само да види резултатите, но и да измери други обекти в същата картина изпратена със замерването. Съществува и иновативната възможност да се “снима първо и измерва после”.

iPin-Ruler-App

Как работи самото устройство е представено във видеото по-долу:

Очаква се продуктите или подобни такива да бъдат предложени скоро и от Computer market !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *