Искате ли безплатно PC копие на The Witcher 3? Вижте как в нашата статия.

The Witcher 3 Wild Hunt е безплатна в GOG.com, но ако я имате в някоя друга платофрма. 

В последните 24 часа се развъртя каква ли не информация в интернет – че ако имате PlayStation/Xbox и ви се полага безплатно копие на играта, че ако имате играта в GOG.com ви се полага безплатна такава за конзолите ви, че даже и да я нямате изобщо и нямате конзола, GOG ви я подаряват. Да ама не!

Ние от СмартМакс винаги се стремим към коректна и достоверна информация и затова търсим първоизточника. В случая условието, за да се сдобиете с безплатното копие на играта е много лесно – трябва да я притежавате в някоя от другите платформи.

Ако например я имате закупена от PlayStation Store или Xbox Marketplace, когато свържите вашите акаунти с регистрацията си в GOG.com, автоматично ще получите безплатно дигитално копие за PC. Връзката се прави много лесно и в няколко прости стъпки.

  1. Сваляте и инсталирате приложението GOG GALAXY на вашият компютър.
  2. Влизате с вашата регистрация в GOG.com 
  3. В горната част на прозореца, където има поле за добавяне на игри, натискате за свързване към други платформи.
  4. Избирате желаната платформа и следвате стъпките за свързване.
  5. Ако искате да свържете с PlayStation Network, но получавате грешка „The server connection timed out“ посетете тази връзка и следвайте стъпките. Получихме грешката, пробвахме предложената поправка и гарантираме, че работи.

При изпълнение на тези стъпки и правилно свързване на вашите регистрации, програмата GOG GALAXY автоматично ще ви даде безплатно копие на The Witcher 3 Wild Hunt за вашето PC. По всяко време можете да триете/инсталирате играта през лаунчера на GOG като връзката между платформите ви гарантира за синхронизация между вашите игри. Ще можете да продължите на компютъра си от там, откъдето последно сте играли на PlayStation. 

Макар и цялата тази промоция да изглежда съмнителна като цяло, намеренията на компанията са напълно искрени и добросъвестни. Това може да бъде начин да накарат повече хора да изпробват платформата за разпространение GOG, която е собственост на CD Projekt, издателя на игриър The Witcher, преди предстоящото издание през септември на следващата голяма игра, Cyberpunk 2077.

Първоначално Witcher 3 е издадена през 2015 г.  на трите платформи, но PC версията е най-добрият начин да изживеете играта: конзолните версии бяха ограничени до среден кадър около 30 FPS и разделителна способност на екрана до 720p в оригиналния Xbox Едно и 900p на PS4. Въпреки че версиите PS4 Pro и Xbox One X получават 4K резолюция и HDR поддръжка няколко години по-късно, някои визуални детайли претърпяха корекция, така че все още си струва да проверите на PC за по-добра графика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *