Как ви звучат 49 инча гейминг монитор? Вижте детайли + Снимки

Odyssey G7 и Odyssey G9

Това са имената на новите монитори на Samsung, които излизат на пазара този Юли, а предварителните заявки са вече отворени.

Odyssey G7

Odyssey G7 се предлага в два размера, 27 и 32 инча, и резолюция 2560 x 1440. И двата размера притежават рейтинг за яркост HDR600, 1440p QLED 1000R извит VA панел с честота на опресняване 240Hz, време на реакция 1ms, поддръжка за FreeSync 2 и G-Sync технологии с променлива скорост на опресняване.
Цените започват съответно от $ 699.99 и $ 799.99.

Odyssey G9

49 „Odyssey G9 32: 9 240 Hz извит HDR NVIDIA G-SYNC VA Gaming Monitor от Samsung е футуристичното изживяване на монитора, което търсите. С разширимата резолюция 5120 x 1440 при съотношение 32: 9, това е по същество два 1440p монитора, залепени заедно. Освен това той има кривина 1000R, която ви поставя в средата на действието за още по-потапящо изживяване. Създаден за игри, той има скорост на опресняване от 240 Hz, време за реакция от 1 ms и NVIDIA G-SYNC съвместимост за бързи и без размазване изображения.

Допълнителни характеристики, които помагат на цветовете да изпъкват при игра или гледане на филми, са статичното му контрастно съотношение 2500: 1, 420 cd / Оценка на яркост m² и поддръжка за 1,07 милиарда цвята. Опциите за свързване включват HDMI, DisplayPort и вграден USB хъб, а стойката му поддържа настройки на височината, наклона и завъртането, за да отговарят на предпочитанията ви за гледане.
​Стартовата цена е $ 1699.99

https://youtu.be/ahGitApODZU

По отношение на естетиката тези два монитора изглеждат сходни, обаче G9 има лъскава бяла пластмаса на гърба, докато G7 използва матова черна пластмаса отзад с малки сини триъгълни отвори отпред. И двете носят футуристичния дизайн на ядрото на реактора Iron Man-esque, където стойката отговаря на монитора.

Преди няколко седмици южнокорейският гигант за електроника обяви, че си партнира с глобалната организация за електронни спортове T1 и ще бъде официален партньор за монитори. T1 е южнокорейски отбор за електронни спортове, спечелил различни игри и лиги, включително няколко сезона на Световното първенство на League of Legends. Освен това има екипи за Apex Legends, Dota 2, FIFA Online 4, Fortnite, Hearthstone, Overwatch, Pokemon, PUBG, Super Smash Bros. и Valorant. Всички играчи и отбори, разположени в централата на T1 в Сеул, Южна Корея, ще използват гейминг монитори Samsung Odyssey.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *