Нов теч на информация: Galaxy S на Samsung ще дебютира през Януари 2021

Нови изтекли снимки показват, че издутата камера на Galaxy S20 също ще се появи в предстоящия Galaxy S30 (или S21; името все още не е официално).

Според надеждният Стив Хеммерстофер (известен още като @OnLeaks), стандартният модел Galaxy S30 ще има 6,2-инчов плосък екран с фронтална камера вградена в дисплея. S30 Ultra показва по-голям, извит екран с размери между 6,7 и 6,9 инча. Течовете обаче не предоставят подробности за вътрешните характеристики на телефоните.

Galaxy S30

Android Central казват, че през Януари ще се появят три нови модела Galaxy S, стандартен, плюс и ултра. Моделът Ultra ще има стилус S-Pen, казва Hemmerstoffer, но не изглежда да има специален слот за писалката. Изглежда, че издутината на камерата на Ultra е два пъти по-голяма от стандартния модел и може да има до четири лещи, според Hemmerstoffer. Той предполага, че ще включва широки и свръхшироки лещи плюс телефото или перископ обектив. Светкавицата на Ultra ще бъде разположена в същата зона.

Samsung Galaxy Ultra

Ако новите модели Galaxy S стартират през Януари, това ще бъде седмици преди традиционния срок на Samsung от края на февруари. И както посочва Android Central, това би било най-близкото време, което Samsung е определил за освобождаването на нов телефон Galaxy S до ново издание за iPhone – моделите iPhone 12 ще бъдат пуснати в продажба по-късно този месец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *