Искате ли защитен и с 30% по-бърз интернет безплатно?

WARP VPN на Cloudflare стартира в бета версия за macOS и Windows

Има вариант да ускорите вашият интернет, чрез няколко съвсем лесни и безплатни стъпки. Всеки от нас може да се справи с настройките на нашите устройства и рутери.Услугата WARP VPN на Cloudflare започна своя живот през миналата година като безплатна добавка към приложението 1.1.1.1 на компанията – което само по себе си е DNS-разрешително приложение, което обещава по-бърз интернет – и веднага беше популярно. (В даден момент имаше около 2 милиона души в списъка му с чакащи.) Днес компанията обяви с публикация в блог, че подготвя бета версия на WARP за macOS и Windows.

Мощността на мрежата Cloudflare дава на 1.1.1.1 естествено предимство по отношение на доставянето на бързи DNS заявки. Тъй като е внедрен на сървърите на Cloudflare 1000+ по целия свят, потребителите навсякъде по света ще получат бърз отговор от 1.1.1.1. В допълнение към това, тези сървъри имат достъп до над 20 милиона + интернет имоти на платформата Cloudflare, което прави запитвания за тези домейни мълниеносно, а най-силната страна на тов,а е че е напълно безплатно. 

„Въпреки че обявихме бета версията на 1.1.1.1 с WARP на 1 април 2019 г., това ни отне до края на септември, преди да успеем да я отворим и да е налична публично“, пише Матю Принс, изпълнителен директор на компанията. „Не очакваме чакането на macOS и Windows WARP да бъде толкова дълго.“

Бета версията ще бъде достъпна първо за абонатите на WARP + – които плащат да използват мрежата Argo на Cloudflare, което прави скоростта на интернет още по-бърза – с покани, изпращани през следващите няколко седмици. „Клиентът WARP за macOS и Windows разчита на един и същ бърз и ефективен протокол Wireguard, за да осигури интернет връзки и да ги предпази от шпиониране от вашия интернет доставчик“, пише Принц. „Също така, както WARP в мобилното приложение 1.1.1.1, основната услуга ще бъде безплатна в macOS и Windows.“ Поддръжката на Linux, казва той, идва скоро.

За да се възползвате просто от по-бърз интернет без допълнителната защита се насочете към уеб страницата 1.1.1.1 и проверете какви са DNS настройките за вашият лаптоп, компютър или рутер, а в сайта ще откриете и инструкции стъпка по стъпка къде и какво да попълните – всичко става със следване на няколко снимки и изпълняването на същите стъпки като само използвате Copy/Paste на предоставената информация. 

А за да ползвате услугата на вашите мобилни телефони отворете Google Play Store или App Store и потърсете приложението 1.1.1.1 като то се настройва автоматично и вие само трябва да го включите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *