Знаем кога услугата Disney+ ще е налична

Новият гигант на стрийминг пазара ще дойде в края на Март месец, а цените са вече официални.

Disney+ досега беше активна услуга единствено в Щатите, Канада, Австралия, Холандия, но на 24-ти Март това ще се промени и ще навлезе активни и в Европа. 
Страните, които могат да очакват първо включване ще са Англия, Ирландия, Франция, Германия, Италия, Испания, Австрия и Швейцария. 

Това обявиха от платформата и уточниха, че първоначалният план за старт на услугата на 31-ви Март се измества със седмица по-рано, а именно на 24-ти. На тази дата ще е официалният старт, а цените на които може да се ползва са 6.99 евро месечно или 69.99 евро годишна такса. 

Услугата обхваща огромен спектър от съдържание от продукциите на Star Wars, Marvel, National Geographic и ще стартира с базово съдържание от 500 филма и 7500 ТВ серии. Това ще е огромна конкуренция за HBO и Netflix и може би ще доведе до по-атрактивно съдържание и сваляне на цените при тях? 

Disney+ няма да изисква допълнително заплащане за по-добро качество на услугата или повече филми, а базовият пакет ще предлага всички екстри, а в месеците до лятото се очаква навлизането и в други държави в Европа, като първи в списъка са Белгия и Португалия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *