Diablo 2: Resurrected пристига на 23 септември

Blizzard дава на играчите няколко шанса да изпробват Diablo 2: Resurrected, ремастър версията на едно от най-популярните заглавия в студиото, преди излизането на играта на 23 септември.

На 20 август ще е налична отворената бета, а ако сте от хората, които са поръчали предварително играта (или Diablo Prime Evil Collection, която също се предлага с Diablo III), можете да тествате бета версията още на 13 август.

Diablo II Resurrected пристига на 23 септември

Бета версиите няма да бъдат достъпни на Nintendo Switch. Можете да ги играете на компютър, Xbox Series X / S, Xbox One, PS5 и PS4. Ще бъдат активирани мултиплейър и кръстосана прогресия, което означава, че можете да се забавлявате с приятели и да проверите играта на различни платформ. Тук има една вметка – ако сте направили преордер за PS4 версията ще можете да тествате бетата само на PS4.

TONY HAWK’S PRO SKATER СЕ ЗАВРЪЩА С PS4 REMASTERED

В последните месеци Blizzard е под интензивен контрол след съдебно дело, в което се твърди, че компанията майка Activision Blizzard има култура на „постоянен сексуален тормоз“. Като знак на солидарност много от играчите по света няма да играят Diablo 2: Resurrected.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *