Call of Duty: Warzone е безплатна за всички!!!

От днес Call of Duty: Warzone е безплатна за всички фенове.

На колко от нас им се е искало да се потопят в реалистичната атмосфера на Call of Duty, но без това да ни струва 20% от цената за цялата конзола? От днес това е възможно и е напълно безплатно. Досега всеки от нас имаше безплатен и неограничен достъп до PUBG, Fortnite, Apex Legends, но от днес можем да се насладим на класиката измеждо всички военни игри, неподправена и безплатна. Call of Duty: Warzone пристига на нашите екрани, малки и големи. Точно така – и на малките и големите екрани, тъй като тя ще е безплатна за всички платформи – PC, Xbox One, PS4. 

Играта поддържа свързаност между различните платформи, така че ще може да играете с вашите приятели, без значение какво устройство ползват те. 

Има два режима: традиционен Battle Royale и режим Plunder. До 150 играчи се пускат в режим Battle Royale, като газът ще ги гони за затварящия кръг. В Plunder играчите ще трябва да съберат най-много пари от грабеж на артикули по картата, кражба на пари на врагове или изпълняване на договори(Contracts) в играта.

Терена за игра е огромен и съдържа над 300 ключови точки, като ще се добавят и нови в последствие. 
Можете да се придвижвате между точките като използвате разпръснатите АТВ, джипове или дори и хеликоптери. 

Новото и интересно при Warzone е техниката за съживяване, която ще използва битка 1в1. Озаглавен Gulag, тя позволява на играчите, които са умрели, да се съживят, ако спечелят битка 1 срещу 1. Ако вашите съотборници също са част от листа за чакане на Gulag, те могат да наблюдават двубоя от балкон и дори да помагат, като хвърлят скали в противници, за да ги замаят. Играчите ще могат да влязат в Gulag, ако техните съотборници са изпълнили достатъчно договори или са спечелили достатъчно пари в играта, за да ги преразпределят.

За хората, като мен, които нямат Call of Duty: Modern Warfare ще трябва да се постараем в триенето на стари игри от конзолите си, защото Warzone ще ни коства от 80GB до 100GB памет, а за гордите собственици на Modern Warfare нужната памет ще е едва 20GB.

Enjoy!!! 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *