Аналог на Tesla Cybertruck обвива iPhone 11 Pro

Този вдъхновен от Cybertruck iPhone 11 Pro струва $ 15K и не е направен от Tesla или Apple

CAVIAR, който се фокусира върху луксозното моделиране на джаджи, създаде изключително силен смартфон – аналог на Tesla Cybertruck, базиран на iPhone 11 Pro.

Телефоните сега са заоблени правоъгълници. Така е от години – откакто iPhone уби плъзгача QWERTY. Те всъщност стават по-закръглени и закръглени, тъй като производителите продължават да измислят как да огъват OLED екрани и сурови метали по своя воля. Те са твърде еднакви, освен ако не броите шепа от научнофантастични сгъваеми телефони, които до момента са само пресъздаване на флип телефона. И сега, точно когато Cyberruck на Tesla разтърси света на автомобилния дизайн, телефонът, вдъхновен от Cybertruck, се появи, за да може, вероятно да вдъхнови същия дизайн в телефоните.

Киберфонът с изключително високи цени, който всъщност представлява просто обвивка около Apple iPhone 11 Pro, беше измислен от руската фирма Caviar, компания, чиито непрактични мечти са коментирани много пъти. Не вярваме, че някога ще срещнем това устройство лично, но никога не се знае. Началната цена започва от 15 860 долара, според уебсайта на компанията.

Харесва ни, че някой мисли как да направи телефоните да изглеждат готини, а капакът тук всъщност изглежда някак практичен – сгъваем капак, който теоретично защитава стъкления екран на телефона ви, след което се превръща в стойка и за вашето бюро. Той незабавно оспорва основния аргумент срещу телефоните, които не са закръглени: „Е, хората просто ще му сложат кейс.“ Този телефон има вграден кейс и е направен от титан.

Както се казва „За всеки влак си има пътници“, така че нека да не съдим по собственият си вкус, а все пак за останалите, които нямат сумата за една нова кола, за да си купят телефон с кейс, винаги ще има нещо подобно в АлиЕскпрес.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *