Нови слушалки от Apple?

Apple AirPods (X Generation) – дали Apple няма да ни изненадат в следващите месеци?

Интересни кадри се появиха в интернет преди няколко дни. В базата на Target попаднала реклама на нови и необявени слушалки с марката Apple.

Обикновено такива реклами индикират, че ще започне дистрибуция в рамките на месеца или даже седмицата, но невинаги продуктите са със същите имена. От снимката се вижда, че новите слушалки ще се предлагат с три SKU и очакваме да видим три цвята, но засега не се знае какви, а цената, на която ще се пуснат е $399. 

От години има слухове и надежди, че такива слушалки ще бъдат произведени и феновете на Apple ще могат могат да допълнят еко-системата от техни устройства, но да не забравяме, че Apple всъщност винаги са произвеждали свои слушалки, но под марката Beats като сегашната цена на Beats Studio 3 e $350.

Тези слушалки не са единствените нови продукти, които можем да видим от Apple през първата половина на тази година. Докладът от миналия месец от Kuo твърди, че ще видим също така проследяващи Tag тракери (въпреки че Куо наскоро промени прогнозата си до Q3), нов 4,7-инчов LCD iPhone с по-ниска цена, ново безжично зарядно и актуализации за своя iPad Pro, MacBook Pro и MacBook Air. Имаше слухове, че Apple ще организира ранно събитие през Март, но това беше преди епидемията от коронавирус, който забави производството на новите продукти. ​

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *