Amazon пусна нови Ring Video Doorbell 3 домашни звънци

Новите смарт звънци ще са с нова функция, която досега виждахме само в моделите за вграждане

Amazon Ring са на пазара от години и са фаворит, когато се прави план за Умен Дом. Обявени са нови устройства, които ще целят да ни улеснят ежедневието още повече.От Amazon обявиха новите устройства днес, а заявките за предварителни поръчки вече се приемат. Очакваната дата за доставка обаче е 8-ми Април, а цените започват от $199.99 за Amazon Ring Video Doorbell 3 и $229.99 за Amazon Ring Video Doorbell 3 Plus.

Интересното в случая е новата функция, която е ексклузивна за Video Doorbell 3 Plus, с която ще можете да видите последните 4 секунди запис, преди да е било засечено движение. Досега това беше налично само в шепа модели на пазара и единствено в тези за монтаж и вграждане, но обещанията са, че новостта няма да окаже голямо влияние на живота на батерията. 

Новата екстра е кръстена Pre-Roll, а долу е видеото показващо как се очаква да работи.

От Ring са заявили, че тук значително са подобрили връзките с 2.4GHz и 5GHz, а както някои от вас знаят все още повечето смарт устройства на пазара, особено на Xiaomi, не поддържат 5GHz мрежите, а това е огромен минус предвид наситеността на безжични мрежи от ниската честота около нас. 

Другото, което са добавили от Ring е опцията да настройвате зоните, в които да се следи за движение. Не искате да получавате нотификации, когато съседа се прибира? Или пък искате точно тогава да получавате известия? Единствено вашата съвест ви спира да експериментирате, а от Ring ви позволяват да настройвате тези зони до 4.5м. от входната ви врата. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *