Месечни архиви: октомври 2020

Римейк на Justice League пристига през 2021г.

Джаред Лето се присъединява към екипа на Justice League, за да изиграе Жокера отново.

Точно когато си помислихме, че драмата около Justice League на Зак Снайдер не може да e по-страннa, изглежда, че Джаред Лето, с противоречивият образ към Жокера, ще се появи в екипа на супергероите, когато удари HBO Max следващата година.

Лето, който изигра ролята на злодея на Батман в Отряд Самоубийци през 2016 г., се присъединява към продължаващите презаснемания за новата Лига на Справедливостта, според The ​​Hollywood Reporter.

Не е напълно ясно каква роля ще играе Жокера на Лето в пре-редактираният филм. Въпреки противоречията около развълнуваната интерпретация на злодея на Лето, персонажът е играл само незначителна роля във филмите за DC. Самият Лето се появява само в няколко сцени в „Отряд самоубийци“ (въпреки че има слухове, че ролята му във филма е намалена в постпродукцията).

Жокера на Джаред Лето

Джаред Лето в Justice League

Новината, че Жокерът на Лето ще участва в Лигата на Справедливостта на Зак Снайдър, също озадачава в по-широк смисъл, като се има предвид, че Лето никога не е планирано да се появява в някоя от оригиналните версии на Лигата на Справедливостта – дори оригиналният фрагмент на филма от Снайдер, преди да се оттегли.

Фактът, че Снайдър използва презаснеманията (в които също ще се представят Бен Афлек (защо?!), Рей Фишър и Амбър Хърд) за собствената си част от Лигата на Справедливостта, за да въведе изцяло нов герой в историята, може да посочи по-съществени промени в двете версии на филма – оригиналната версия на филма, както и окончателният театрален, който режисьорът Джос Уедън завърши през 2017 г.

Историята на т. Нар. „Snyder Cut“ в крайна сметка е дълга и сложна. Но едно нещо става все по-ясно: каквото и да се получи в крайна сметка с четиричасовата Лига на Справедливостта на Зак Снайдер, когато излезе през следващата година, тя ще надхвърли дори първоначалните намерения на Снайдер за филма.

Sony PlayStation 5 ще използва индивидуалните ни данни за софтуерни подобрения

Sony PlayStation 5 съдържа една наистина голяма и впечатляваща охладителна система, която ще се подобрява с времето, чрез софтуерни ъпдейти.

Конзолата PlayStation 5 от следващото поколение на Sony има масивна вътрешна охладителна система, съставена наред с други неща и от гигантски вентилатор. Но устройството, 120 мм широк и 45 мм дебел двустранен всмукателен вентилатор, разполага и с интелигентен софтуер, който да го захранва и този софтуер ще подобри работата на вентилатора с течение на времето въз основа на данни, събрани от отделни игри, според ново интервю с Ясухиро Оотори.

Разглобен PlayStation 5

Ясухиро Оотори, шеф на механичния дизайн на Sony PS5, показа интересно видео преди седмица, в което разглобява една конзола, за да покаже технологията и компонентите вътре.

В новото интервю, преведено от потребителя на ResetEra orzkare, Оотори посочва, че вентилаторът ще се управлява от ускорения процесорен модул на PS5 (APU) – персонализиран AMD комбиниран чип за CPU / GPU, който захранва конзолата.

„Различни игри ще бъдат пуснати в бъдеще и ще бъдат събрани данни за поведението на APU във всяка игра“, казва Оотори. „Имаме план за оптимизиране на управлението на вентилатора въз основа на тези данни.“

Ootori обяснява, че на основната платка на конзолата са поставени множество температурни сензори за събиране на данни, докато APU изпълнява дадена игра и че данните са това, което ще позволи на Sony да оптимизира вентилатора за всяка игра индивидуално за всеки потребител. Оотори разкрива и доста готина подробност за тестването на охлаждащата система на PS5, която включва изработване на прозрачно шаси и изпомпване на дима от сух лед, за да се наблюдават ефектите върху вътрешната температура.

Доставките на предварителните поръчки за PlayStation 5 се очакват на 19 Ноември, а по потвърдена от производителя информация, комплекта ще съдържа PlayStation 5, джойстик DualSense, основа за хоризонтална позиция, захранващ кабел, USB кабел и един интересен бонус – Astro’s Playroom.

Но това не е всичко.

В допълнение към всичко това, абонатите на PS+ ще могат да се насладят на услугата PS+ Collection, която съдържа списък с PS4 игри за безплатно изтегляне. Даже и да не сте фен на продукциите на Sony, но все пак сте се спрели на PlayStation 5 ще получите достъп до заглавия, като The Last of Us или God of War.

Google спря алармената си система Google Nest Secure

„Google Nest вече няма да произвежда Nest Secure, но ние ще продължим да поддържаме нашите потребители по същия начин“

Google представи системата Google Nest Secure през 2017 г. Тя е проектирана да бъде модулна, разчитайки на малко устройство с форма на хокейна шайба с клавиатура, наречена Nest Guard като централен хъб, сензори около къщата, наречени Nest Detects, и NFC ключодържатели за въоръжаване и дезактивиране на системата. Тя също така се свързва с мобилното приложение Nest, така че можете да получавате сигнали и да активирате и дезактивирате системата дистанционно. Системата Nest Secure стартира на цена $ 499, но Google я свали до $ 399 по-малко от година по-късно.

Въпреки това Nest Guard имаше и таен микрофон в устройството, за който купувачите не знаеха, докато Google не добави поддръжка на Google Assistant към устройството през февруари 2019 г. (Няколко месеца по-късно Google публикува набор от ангажименти за поверителност на английски език за своите Nest устройства.)

Google обаче не е напълно изгубил сигурността на интелигентния дом. Все още продава видео звънци, охранителни камери, аларми за дим и др. Компанията обяви инвестиция от 450 милиона долара в охранителната компания ADT през август, заявявайки, че устройствата Nest ще „станат крайъгълен камък на предлагането на интелигентен дом на ADT“ като част от това съобщение.

Facebook Dating е вече налично в Европа

След много дълго забавяне, услугата Facebook Dating е вече достъпна и в Европа.

След като беше първоначално планувана за Денят на влюбените през Февруару 2020г., Facebook Dating е вече реалност и извън САЩ. От днес всеки, който си търси половинка, може да си активира услугата през мобилното си устройство и да се възползва от възможностите на социалната мрежа.

Facebook Dating навлиза в пазар, който се развива от години и ще се конкурира с вече утвърдили се компании като Tinder, Bumble, Match.com, OKCupid и други.

Услугата за запознанства предлага същите функции в Европа, както в САЩ, като използва съществуващия профил, който сте създали във Facebook, за да намери потенциални съвпадения. Facebook съобразява тези съвпадения с вашите предпочитания, активност във Facebook и, ако позволите, групи и събития. Въпреки че услугата все още се появява само като раздел в мобилното приложение на Facebook, тя е дълбоко интегрирана с останалите продукти на социалния гигант. Вашият профил може да изтегля истории и снимки от Instagram, можете да инициирате видеоразговори в Messenger от чатове, а функцията Secret Crush търси както последователите ви в Instagram, така и приятелите във Facebook за потенциални съвпадения.

Facebook Dating може да се свърже с Instagram
Facebook Dating може да се свърже с Instagram

Facebook Dating вече се предлага в над 50 страни, включително Австрия, Белгия, България, Кипър, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Хърватия, Унгария, Ирландия, Италия, Литва, Люксембург, Латвия, Малта, Холандия, Полша, Португалия, Румъния, Швеция, Словения, Словакия, Исландия, Лихтенщайн, Норвегия, Испания, Швейцария и Обединеното кралство, а активацията е повече от лесна – вижте стъпките по-долу.

Активация

За да се възползвате от Facebook Dating е достатъчно да имате профил в социалната мрежа Facebook. Използват се данните от вече съществуващият акаунт и преминаването от едната услуга към другата е плавно и интуитивно.

Как се аквитира Facebook Dating

Както виждате от снимката, активирането на профил за срещи става в няколко стъпки:

  1. Отворете приложението Facebook и отворете менюто в горния или долния десен ъгъл.
  2. Докоснете Dating(Запознанства).
  3. Следвайте указанията, за да настроите профила си за запознанства. След като споделите местоположението си и изберете снимка, вашият профил ще бъде генериран с помощта на информация от вашия акаунт във Facebook. Можете да персонализирате профила си за запознанства във Facebook, като добавите повече информация, снимки и дори публикации от Instagram. Докоснете Готово, когато сте доволни.

След изпълнението на тези стъпки Facebook ще генерира списък от хора, които отговарят на вашите изисквания и са подходящи за вас. С отбелязване дали съответният човек ви допада или не ще увеличавате шанса да срещнете любовта на живота си. Естествено, за танго са нужни двама, затова отсрещната страна също трябва да е харесала профила ви. Когато и двамата сте се одобрили се отключва възможността да си изпращате съобщения и романтиката да започне.

Facebook Dating предложения
Facebook Dating предложения

Secret Crush – помните ли, че споменахме и тази опция?

Ние да. Secret Crush или тайно привличане, както се превежда, е една от интересните новости, с които Facebook ще бори конкуренцията. Различното е, че тук можете да посочите, че тайно харесвате някой от вашите вече съществуващи контакти във Facebook или Instagram, те ще получат нотификация за таен обожател, без да се казва кой, и ако и те са привлечени към вас и го посочат във услугата за запознанства ще можете да продължите разговорите на едно друго ниво.

Call of Duty The Haunting of Verdansk пристига днес за PC, Xbox и PS4 – Zombie Royale, Warzone, Night Mode

Infinity Ward и Activision са ни подготвили епични няколко седмици, изпълнени със зрелищни битки в нощен Верданск изцяло в Хелоуин стил – Call of Duty The Haunting of Verdansk.

Това може би е най-голямото и най-амбициозно събитие, което двете компании са представяли, а в нашата статия ще разгледаме новостите, които да очакваме.

Haunting of Verdansk започва днес 20 Октомври в 20:00ч българско време, както отбелязва в Twitter надеждният фен на CoD Charlie Intel. Събитието ще продължи до 3 Ноември, така че ще имате няколко дни след края на Хелоуин, за да останете в духа. И, разбира се, ще можете да закупите скиновете на Куклата Били и Коженото Лице щом събитието е в ход.

Куклата Били и Кожено Лице Warzone скинове
Куклата Били и Кожено Лице Warzone скинове

Но първо вижте вдъхновяващият трейлър във видеото по-надолу.

Call of Duty – The Haunting of Verdansk HD

Zombie Royale – може би най-важният и чакан режим на игра.

Call of Duty Warzone Zombie Royale

Вместо да бъдат изпратени в ГУЛАГ, мъртвите оператори ще оживеят като зомби. Въпреки че зомбитата не могат да използват оръжия, те притежават свръхестествени способности като увеличена скорост, подобрени скокове, смъртоносни атаки в меле и термално зрение.

Чувствате се зомбирани? Време е да се върнете обратно в земята на живите. Когато враг бъде убит пуска спринцовка, която се показва на картата. Съберете две от тези спринцовки като зомби и ще се върнете обратно с парашут при отбора си за втори шанс!

Последният отряд, стоящ с оцелял оператор, печели … дори ако останалата част от отбора се е превърнала в немъртви. Тъй като този режим се провежда през нощта, очаквайте да намерите всички обитавани чудатости, които Верданск може да предложи при ярка лунна светлина, включително онези кутии за пакости или лакомство, които са напълно заредени и достатъчно страшни за целия отбор.

Night Mode – нощен Верданск

Call of Duty The Haunting of Verdansk Нощен Режим
Call of Duty The Haunting of Verdansk Нощен Режим

Предлага се в избрани режими на Warzone като Trios, Verdansk вече е отворен за инфилтрации през нощта. Въпреки че блясъкът на пълнолунието предотвратява пълната тъмнина, операторите може да поискат все пак да опаковат някои топлинни оптики в своите Loadout Drops, за да помогнат да забележат враговете, които дебнат в области с ниска осветеност, или да използват Cold-Blooded, за да противодействат на тези високотехнологични инструменти.

Независимо от операцията, посещението във Верданск през нощта ще остави операторите отворени за няколко уплахи. Някои казват, че кукла вентрилоквист често се появява по телевизорите, настроени на несъществуващи канали, а полтъргайстът на убиец с верижен трион може да бъде видян и чут в земеделската земя в Кровник. Други твърдят, че неработещите коловози в близост до ЖП гарата все още се използват от призрачен влак, пълен с душите на онези, които са загубили живота си в битка в ГУЛАГ.

ONSLAUGHTER

Отборите трябва да се преборят за контрола върху костюм на Джагърнаут, който се появява някъде на картата и напредва към определена зона. Бъдете готови за много огън на Minigun и помислете за мощни Killstreaks, за да свалите противниковия Juggernaut. Не забравяйте, че няма да сте единствените, които ще искат да се намъкнат в костюма, така че очаквайте и голям отпор от противниковите отбори, когато костюмът е на разположение за вземане. Също така, Juggernaut в този режим – и във всички други режими по време на The Haunting of Verdansk – ще се предлага в специален Хелоуин скин с горяща тиквена глава.

juggernaut горяща тиква за глава
Juggernaut с горяща тиква за глава

SNIPERS ONLY

Както името подсказва, оставете всички останали оръжия у дома за този вариант на Team Deathmatch. Вместо персонализирани оръжия, всички оператори ще имат избор между пет предварително изградени конфигурации. Стремете се да имате повече убийства, отколкото умирания, тъй като отборът, който достигне целта, печели мача.

Освободете си място на хард дисковете, запасете се с провизии, подгответе стратегия с отбора си и се потопете в изживяване, като никога досега – The Haunting of Verdansk.

Пълно зареждане за 20 минути – новото 80W безжично зарядно на Xiaomi

Xiaomi обяви следващия си залп във войните за бързо зареждане, нов 80W безжичен метод, за който компанията твърди, че побеждава всеки друг конкурент.

Xiaomi не съобщава кога всъщност ще се достави телефон с 80W безжично зареждане, но не бива да е твърде далеч. През последните няколко години компанията постоянно пуска телефони с все по-високи спецификации за безжична мощност, като Mi 10 Ultra излезе едва преди няколко месеца.

Твърди се, че решението от 80W може да зарежда батерия от 4000 mAh до 50 процента за осем минути и 100 процента пълна за 19 минути.

Xiaomi вече има най-бързото безжично зареждане на телефон, което е налично за доставка – Xiaomi Mi 10 Ultra има 50W безжична технология, която може напълно да зареди батерията си от 4500 mAh за 40 минути. Oppo наскоро обяви устройство от 65W, за което се твърди, че може да зарежда батерия от 4000 mAh за 30 минути, но технологията все още не се доставя в търговско устройство. Бързото безжично зареждане е много по-рядко срещано извън Китай, където компании като Huawei и Xiaomi от известно време работят в постоянно състезание.

В 21-ви век всички се стремят да ползват минимален брой допълнителни устройства и кабели и има огромен наплив на безжични зареждащи устройства. Внимавайте при избора си и винаги проверявайте колко е максимално допустимата мощност, с която може да се зарежда вашият телефон.

Най-бързата опция, която е широко достъпна на Запад, е OnePlus 8 Pro, която има опционално 30W безжично зарядно устройство. Новите зарядни устройства на Apple MagSafe за iPhone 12 пък зареждат до 15W, а по-долу можете да видите кратко видео, в което се показва теста на Xiaomi 80W безжично зарядно с модифициран Xiaomi Mi 10 Pro.

League of Legends: Wild Rift пристига до месеци

Riot въвежда Wild Rift, мобилната версия на League of Legends, в отворена бета версия на 27 Октомври.

Wild Rift, мобилната версия на популярната игра League of Legends, пристига на iOS и Android на 27 Октомври, а първите държави, които ще я тестват са Индонезия, Япония, Малайзия, Филипините, Сингапур, Южна Корея и Тайланд.

Очаква се до Декември тази година да бъде налична и в Европа, Близкия Изток и Русия, за наше щастие, а до пролетта на 2021 и в САЩ, за тяхно нещастие.

Wild Rift се очаква от около 2 години, откакто Riot обявиха разработката на LoL. Играта е специално създадена, за да отговаря по-добре на изискванията на мобилните устройства и конзоли. По-рано разработчикът заяви, че ще бъде „нова игра, създадена от нулата, за да се гарантира, че тя е полирано, легитимно LoL изживяване, което си заслужава времето на играчите“.

В допълнение към новия шампион, Riot ще тества и шест други, заедно с награди в играта и съдържание, специфично за местоположението.

Коя е тази песен, която ми се върти в главата цял ден? – Google ще отговори веднага.

На всеки се е случвало да му се забие някоя песен в главата и да остане там…… само една мелодия, която сякаш навява спомени, но не можем да се сетим коя е. Google вече ще разпознава тананикане, за да ни помогне при този тип тревоги.

Веднага се сещам за една серия на Женени с Деца, в която любимеца на всички, Ал Бънди, се опитва да си спомни любимо парче от младините.

Ал Бънди тананика в музикален магазин

Колко ли мъки щеше да му спести Google с новата си екстра? Всички ние, които имаме достъп до интернет и Google ще получим така желаната информация – само трябва да попеем/тананикаме.

Вчера Google добави нова функция за „тананикане за търсене“ към своите инструменти за търсене, която ще ви позволи да си тананикате (или подсвирквате, или пеете) досадната песен, която е заседнала в главата ви, и след това чрез техники за машинно обучение ще се опита да я идентифицира.

Тананикаме на Google за разпознаване на песни

Новата функция е достъпна днес в приложението Google както на iOS, така и на Android или в Google Assistant – просто попитайте Google „Коя е тази песен“ или докоснете новодобавения бутон „търси песен“ и след това си тананикайте на воля. Google ще ви покаже списък от песни, които най-много се доближават до вашето изпълнение, след което ще можете да докоснете резултатите, за да го слушате (точно както бихте направили с всяка друга песен, която сте търсили Google).

Google казва, че функцията работи, като използва своите модели за машинно обучение, за да „трансформира аудиото в числова последователност, представляваща мелодията на песента“, която след това може да сравнява със съществуващите песни. Компанията казва, че обучава тези модели на „различни източници, включително хора, които пеят, свирят или си тананикат, както и студийни записи“, като отнема неща като инструментите и качеството на гласа, за да се фокусира точно върху тази цифрова последователност. Следователно, функцията за търсене на тананикане трябва да работи, независимо дали сте глух или имате идеална височина. Новата функция за търсене е достъпна днес на английски за iOS и на повече от 20 езика за Android, като се планира да се добавят още в бъдеще.

Иновацията значително застрашава Shazam, който всеки ползва, за да разпознае песента, която слуша в момента. Дали Apple ще добавят нещо подобно, за да са конкуретни ще разберем скоро, а ние ще ви държим в течение.

Най-големият и най-нов iPhone – iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max

Ако сте фен на телефоните с големи екрани iPhone 12 Pro Max е модела за вас.

Както 6.1-инчовият iPhone 12 Pro, така и 6.7-инчовият iPhone 12 Pro Max са по-големи от 5.8-инчовия iPhone 11 Pro и 6.5-инчовия iPhone 11 Pro Max от миналата година. По-специално 6.7-инчовият iPhone 12 Pro Max е забележителен с това, че взе короната като най-големия телефон на Apple до момента. Моделите Pro се отличават с дизайн от неръждаема стомана (вместо алуминий на iPhone 12) в четири цвята: сив, неръждаема стомана, злато и нов син цвят.

iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max цветове
iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max цветове

Едно от най-големите нови допълнения на тазгодишните модели е 5G. iPhone 12 Pro ще поддържа както 6GHz, така и mmWave 5G, което означава, че двата телефона трябва да работят с всички различни видове 5G мрежи. Apple казва, че предлага „най-много 5G ленти от всеки смартфон“, обещавайки, че ще поддържа широк спектър от клетъчни оператори по целия свят и техните различни 5G стандарти.

Новите модели iPhone 12 Pro също предлагат технологията „Ceramic Shield“, която според Apple предлага стъкло, което е по-твърдо от всеки друг дисплей на смартфон, с четири пъти по-добра „ефективност на падане“, когато става въпрос за преотвратяване на напукване на телефона ви при падане. Подобно на миналогодишните модели iPhone 11 Pro, Apple отново предлага система с три камери както на iPhone 12 Pro, така и на Pro Max, с 12-мегапикселови широки, телефото и ултрашироки обективи на камерата. Широката камера вече предлага по-бърза бленда f / 1.6, която според Apple предлага 27 процента подобрена производителност при слаба светлина, докато 52-милиметровият фокусен телефото вече предлага 4-кратно оптично увеличение (при iPhone 11 Pro Max са 2 пъти).

iPhone 12 Pro Max подобрява още повече системата от камери.

Има нов 12MP телефото с 65 mm фокусно разстояние, който може да увеличава оптически до 2,5 пъти. Има нова широка камера с бленда f / 1.6 и нова OIS система. Широкият сензор също е 47 процента по-голям, което се комбинира с по-ниската бленда за 87 процента по-добра производителност при слаба светлина – няма тъмно място за него.

iPhone 12 Pro и Pro Max в една снимка
iPhone 12 Pro и Pro Max в една снимка

Новите телефони iPhone 12 Pro също ще могат да снимат HDR видео, за първи път за продуктовата линия, включително поддръжка за директно снимане в Dolby Vision HDR. iPhone 12 също ще може да редактира Dolby Vision HDR видео директно от приложението Photos.

iPhone 12 Pro започва от $ 999, а iPhone 12 Pro Max ще започне от $ 1099, с опции за съхранение от 128GB, 256GB и 512GB. Предварителните поръчки за iPhone 12 Pro ще започнат в петък, 16 октомври, и ще се доставят седмица по-късно на 23 октомври, докато iPhone 12 Pro Max ще види предварителните поръчки на 6 ноември и ще се достави на 13 ноември.

Както и при iPhone 12 и iPhone 12 mini, няма да има зарядни и слушалки в комплектите, което поражда вълна от недоволство при потребителите. Дали при iPhone 13 няма да изпратят само кутията?

Определено iPhone 12 Max се очертава да е флагмана на Apple тази година и вдига летвата високо. Подобрена камера, нов уникален безрамков дизайн, по-бърз процесор, до 87% по-добри снимки в Нощен режим, по-бърз графичен процесор и не на последно място – MagSafe.

За потребителите на MacBook, тази функция изобщо не е непозната и едно от малкото неща, които трябваше да си останат и в новите поколения. MagSafe е система от магнити, която позволява автоматичното, плътно и точно прилепване на iPhone към аксесоара, който искате да добавите – зарядно на гърба, портфейл, кейс или други.

Apple iPhone 12 – нов телефон с нов дисплей. Добре дошъл OLED.

Чакането приключи – iPhone 12 е вече тук с нов OLED дисплей.

По-добре късно, отколкото никога, но дали чакането си е заслужавало? Оставяме това да решите вие, а ние ще ви запознаем с изяществото и новите екстри, които iPhone 12 предлага.

iPhone 12 5G
iPhone 12 в една снимка

Запазвайки същият 6.1-инчов размер на дисплея като iPhone 11 и iPhone XR преди него, най-новият „основен“ iPhone прави преход от LCD екран към OLED. И както се очакваше, телефонът има плоски алуминиеви страни за цялостен външен вид, който съвпада с iPad Pro и iPhone 4.

iPhone 12 ще се предлага в черно, бяло, синьо, червено и зелено, а цените започват от $ 799. Предварителните поръчки се приемат от този Петък, а iPhone 12 ще бъде наличен на 23 октомври. За съхранение можете да избирате между 64GB, 128GB и 256GB. Освен плоските страни, той все още до голяма степен наподобява iPhone 11. В горната част все още има прорез, в който се помещава технологията Face ID на Apple, въпреки че рамките около екрана са намалени. На гърба си, iPhone 12 има две камери, поместени в матирано стъкло, което прави приятен контраст с останалата част от лъскавия заден панел.

iPhone 12 задна камера
iPhone 12 задна камера

Най-бързата бленда в iPhone досега

iPhone 12 има 12-мегапикселова f / 1.6 основна камера – най-бързата бленда в iPhone досега – и 12MP ултраширока. Apple твърди, че производителността при слаба светлина се е подобрила и компанията е продължила напредъка си в изчислителната фотография, за да увеличи детайлите и динамичния обхват. Предната камера на iPhone 12 също придобива Нощен режим. Apple също се стреми да подобри безжичното зареждане на iPhone 12, който съдържа система „MagSafe“ с вградени магнити, за да гарантира, че iPhone правилно се захваща с поддържаните аксесоари MagSafe. Калъфи, зарядни устройства и други аксесоари се закрепват магнитно върху iPhone 12. Apple представя двойно безжично зарядно устройство за iPhone и Apple Watch, което използва новата технология MagSafe.

Двойно зарядно за iPhone и Apple Watch
Двойно зарядно за iPhone и Apple Watch

Неприятната „изненада“, за която се говори от месеци и се потвърди от много източници е вече факт – в комплекта на новите iPhone модели няма да има зарядно или слушалки. В кутията ще присъстват единствено вашият телефон, USB кабел за зареждане и синхронизирани, както и съпътстващите книжки с упътвания.

Наред с 6,1-инчовия iPhone 12, Apple представи и по-малък 5,4-инчов модел, който нарича iPhone 12 mini, като естествено и двата iPhone идва с iOS 14.