Месечни архиви: май 2020

Как спазвате социална дистанция 2м.? Google имат решение – Sodar

Мобилното приложение за добавена реалност на Google, Sodar, позволява да проверите дали спазвате препоръчителната социална дистанция.

Повечето ограничителни мерки от извънредното положение отпаднаха, отвориха се кафета и ресторанти и идва лято. А как да спазваме заложената социална дистанция от 2 метра?Интернет бързо се напълни с много идеи за това – шапки със стърчащи двуметрови части, тениски със залепени ролетки и много други. Във времена като тези, в които по-голямата част от населението са пред компютъра и имат много свободно време, се раждат такива „гениални“ идеи лавинообразно. 

Google имат друго решение пък – просто трябва да си носите телефона.


Тяхното приложение Sodar, използвайки добавена реалност, ви показва в реално време дали спазвате дистанцията от 2м. Всеки, който ползва по-нов Андроид телефон може да се възползва от безплатната услуга, като не е нужно да се сваля допълнително приложение. Просто посетете https://sodar.withgoogle.com през вашето мобилно устройство и сайта ще използва вашата камера за да ви покаже радиус от 2 метра.
Функцията е налична само за Андроид устройства и то, ако са от по-новите модели. Доста по-стари не са поддържани. 

sodar интерфейс

За да сме честни, радиуса от 2 метра не е напълно точен и има отклонение +-20см, но все пак е достатъчно за да придобием някаква представа, а за да сме напълно честни – ако някой го е страх и наистина спазва социална дистанция, той ще седи на 5 метра от вас и не му трябва приложение за да му го каже. Такива приложения няма да спрат разпространението на Covid-19, защото хората, на които не им пука за социална дистанция с приложение или без, не я спазват. 

От СмартМакс аплодираме инциативата на Google и остава единствено нашата съвест за да спазваме препоръчителните мерки. А по какъв начин ще е това, всеки решава за себе си. Защо да не сложим и шапка със двуметрови стърчащи и шарени части – ще сте атракция в квартала. ​

Кой хареса Sonic The Hedgehog 2020? Какво ще кажете за продължение?

Все още няма дата на премиерата, но проекта е потвърден.

Продължение на филма „Sonic the Hedgehog“ е в процес на разработка. Не е ясно кога филмът може да бъде пуснат, но режисьорът Джеф Фоулър и сценаристите Пат Кейси и Джош Милър се завръщат за продължението.Таралежът Sonic беше хит за Paramount, като спечели 70 милиона долара през първите си четири дни в кината този февруари, според Variety. Филмът обаче първоначално имаше известни спънки заради дизайна на главния си герой.

Първия дизайн за представяне на филма на Соник беше странно човешки, че чак плашещ. Реакцията към външния вид беше достатъчно силна, че Paramount отложи първия филм от ноември до февруари, за да коригира появата на Sonic. Окончателният дизайн на Sonic изглежда много по-добре, като връща емблематичния му облик от видеоигрите на Sonic.

За който не е гледал филма – десният е подобреният дизайн, спете спокойно. Sonic беше сред многото филми, пуснати рано за домашно забавление, след като кината бяха затворени поради кризата COVID-19.

Не е ясно дали Бен Шварц ще се върне като глас на Соник или дали Джим Кери ще се върне като д-р Роботник за продължението, но засега няма информация, която да отрича това.

Честит рожден ден!!! Microsoft Solitaire става на 30!

Искате ли да поставите световен рекорд днес?

Играта Пасианс на Microsoft днес навършва 30 години и Microsoft отбелязва повода с опит за световен рекорд за най-много игри на Microsoft Solitaire, завършени за един ден. 35 милиона души все още играят пасианс месечно, според Microsoft, с повече от 100 милиона ръце ежедневно играещи се по целия свят.
​Microsoft Solitaire, първоначално известен като Windows Solitaire, е една от най-играните игри в света, тъй като се доставя във всяка версия на Windows за повече от две десетилетия. Това означава, че е доставяна на повече от милиард компютъра и е спряла да бъде част от Windows с излизането на Windows 8 чак през 2012 г.

Пасианс все още се играе активно по целия свят от милиони днес, благодарение на широката си привлекателност. Той беше въведен дори в Световната зала на славата за видеоигри миналата година. Microsoft преведе играта на 65 езика и тя се играе на повече от 200 пазара. Microsoft Solitaire получи първата си актуализация едва през 2012 г., съвпадайки с премахването й от Windows 8 в самостоятелно приложение. Новото приложение включва пет нови режима на игра, ежедневни предизвикателства, конкурентни събития, Xbox Live интеграция и дори възможност за избор на трудност.

Това самостоятелно приложение също доведе до връщането на пасианс като част от Windows 10 през 2015 г. То също сега е достъпно във всяка основна платформа. Ако искате да помогнете на Microsoft да достигне опита си за световен рекорд, Microsoft Solitaire вече е достъпен за Windows, iOS, Android и дори в мрежата.

Коронавируса забави филмовите продукции – нови премиерни дати за 2020г. и 2021г.

Новите премиерни дати за филмите през 2020г. и 2021г. са обявени

Covid-19 засегна всяка една индустрия без изключение, а при някои удара беше много жесток и хиляди работни места бяха закрити за дни. Филмовата беше една от тях, но виждаме размърдване в заглавията и датите, на които можем да им се насладим. Закъсненията са нападнали големи филми, включително Wonder Woman 1984, Black Widow на Marvel, трилъра на Джеймс Бонд Няма време за умиране, Mulan, F9 и A Quiet Place Part 2. Някои големи филми са отменени, докато някои, като „Хрътката“ на Том Ханкс, са променили курса към стрийминг услуги вместо това. Но много от най-големите филми вече са посочили дати на премиери, така че ние събрахме преработения график, за да видим кога (или ако) те идват на кино екраните.

imdb soul

Soul (19ти Юни)

Pixar ви отвежда на джаз одисея за тази музикална анимация, която в момента се придържа към планираната дата на излизането му в началото на лятото. Докато пандемията продължава, това може да се окаже оптимистично – но Disney има толкова много филми в графика, че ще се бори да намери нов слот за Soul, ако театрите останат затворени.  

​Оригинална дата на издаване: Непроменена

imdb tenet

Tenet (17ти Юли)

Трилърът на Кристофър Нолан „Тенет“ също е отстоявал позицията си и се е придържал към планираната си дата, дори когато останалите филми от лятото бяха отложени или разсрочени. Но дори и кино салоните да бъдат отворени отново през юли, публиката може и да е предпазлива от към събирания.  

Оригинална дата на издаване: Непроменена

imdb Mulan

Mulan (24 Юли)

Отлагането дойде по-малко от две седмици преди  премиерата – достатъчно късно, че някои зрители и критици видяха филма на прожекциите на екрана, наричайки новия Мулан „величествен“ и „вълнуващ“.

Оригинална дата на издаване: 27 март 2020 г.

imdb wonder woman

Wonder Woman 1984 (14 Август)

Warner Bros изчака до 24 март, преди да обяви, че Wonder Woman 2 ще се забави, но с отлагането на повечето други блокбастери беше ясно, че продължението на комиксите от DC ще трябва да смени планираната дата за издаването му за юни.

Оригинална дата на издаване: юни 2020 г.

imdb bill ted face the music

Bill and Ted Face the Music (21 Август)

Звездата Киану Рийвс ще превземе сърцата ни в тази научнофантастична комедия. 

​Оригинална дата на издаване: Непроменена

imdb monster hunter

Monster Hunter (4 Септември)

Невероятната Мила Йовович…. повече няма нужда да говорим.

Оригинална дата на издаване: Непроменена

imdb kingsman

The King’s Man (18 Септември)​

Оригинална дата на издаване: Непроменена

imdb candyman

Candyman (25 Септември)

Този римейк на ужасите, режисиран от Ниа ДаКоста и написан от Джордан Пийл, е избутан до септември.

Оригинална дата на издаване: 12 юни 2020 г.

Bios (2 Октомври 2020)
Оригинална дата на издаване: Непроменена

The French Dispatch (16 Октомври 2020)
Андерсън се завръща с повече идиосинкратични арт-къщи във „The French Dispatch“ с участието на Тимоте Шаламет, Бил Мъри, Саирсе Ронан, Тилда Суинтън и Франсис Макдорманд.
Оригинална дата на издаване: Юли

Halloween Kills (16 Октомври 2020)
Оригинална дата на издаване: Непроменена

Black Widow (6 Ноември 2020)
Първоначално насрочен за 1 май, Черната вдовица на Марвел е върната към 6 ноември. През март Дисни първоначално отлага филма до неуточнена дата, след което на 3 април потвърди, че Черната вдовица ще дебютира тази зима – включително продължение на Captain Marvel, Thor, Black Panther и Doctor Strange през следващите няколко години.
Оригинална дата на издаване: Май 1, 2020

Red Notice (13 Ноември 2020)
Оригинална дата на издаване: Непроменена

No Time to Die (25 Ноември 2020)
Финалa на Даниел Крейг като 007, режисиран от Кари Фукунага и съавтор на Фийби Уолър-Бридж, беше първият голям филм, който забави излизането. „No Time to Die“ вече беше загубил първоначалния си режисьор и два пъти промени датата на излизането си, но продуцентите се опасяваха, че закриването на много театри по целия свят поради коронавирус ще навреди на боксофисите на доходоносни международни пазари.
Оригинална дата на издаване: Април 2020

Godzilla vs Kong (20 Ноември 2020)
Оригинална дата на издаване: Непроменена

Raya and the Last Dragon (25 Ноември 2020)
Оригинална дата на издаване: Непроменена

Free Guy (11 Декември 2020)
Екшън комедията с тематични видеоигри с участието на Райън Рейнолдс бе предвидена за лятото, но сега ще се отвори близо до края на годината.
Оригинална дата на издаване: Юли 3, 2020

West Side Story (18 Декември 2020)
Оригинална дата на издаване: Непроменена

Coming 2 America (18 Декември 2020)
Оригинална дата на издаване: Непроменена

Dune (18 Декември 2020)
Оригинална дата на издаване: Непроменена

Top Gun: Maverick (23 Декември 2020)
Чакахме повече от 30 години за продължение на оригиналния Top Gun от 1986 г., така че какви са още няколко месеца?
Оригинална дата на издаване: Юни 24, 2020

Eternals (12 Февруари 2021)
Другосветският ансамбъл на Marvel е трябвало да се отвори през ноември, но е натъпкан през новата година, за да направи път на Черната вдовица.
Оригинална дата на издаване: Ноември 6, 2020 

Ghostbusters: Afterlife (5 Март 2021)
На 31 март Sony взе решение да премести целия си списък от театрални издания. Така възкресението на малкия град на Джейсън Рейтман от Ghostbusters е изтласкано от юли 2020 г. до 5 март 2021 г., като взима слотът на Sony, който първоначално е бил предназначен за адаптираният по видеоигра Uncharted.
Оригинална дата на издаване: Юли 10, 2020

Morbius (19 Март 2021)
Като част от голямото пренастройване на Sony, филмът за вампири на Джаред Лето Morbius е избутан от юли до средата на март следващата година.
Оригинална дата на издаване: Юли 31, 2020

F9 (2 Април 2021)
С участието на Вин Дизел, Джон Сина и Чарлийз Терон, деветият филм за Бързи и Яростни трябваше да бъде отворен през май 2020 г., но той беше един от първите, които бяха пренаредени, като направиха смелата стъпка да се движат близо година до април 2021 г. – дата по-рано заета за следващия филм от Бързата сага. Все още няма информация за това кога ще излезе 10-ият и последен филм.
Оригинална дата на издаване: Май 2020

Shang-Chi and the Ten Rings (7 Май 2021)
Екшън-филмът за бойни изкуства на Marvel с участието на Симу Лю като мистичен боец ​​Шан-Чи също беше преструктуриран от Дисни.
Оригинална дата на издаване: Февруари 2021

Jungle Cruise (30 Юли 2021)
Емили Блънт и Дуейн Джонсън правят круиз в джунглата, отлаган от Дисни цяла година.
Оригинална дата на издаване: Юли, 2020

Uncharted (8 Октомври 2021)
Uncharted, с участието на Том Холанд, беше първият от блокбастърите за следващата година, който беше официално преместен.
Оригинална дата на издаване: Март 5, 2021

The Batman (1 Октомври 2021)
Робърт Патинсън ще облече Батман костюма за това забавено DC приключение.
Оригинална дата на издаване: Юни 25, 2021

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (5 Ноември 2021)
Феновете на „Доктор Стрейндж“, изигран от Бенедикт Къмбърбач, ще трябва да изчакат, преди да влязат в Мултивселената на лудостта благодарение на препродреждането на Marvel.
Оригинална дата на издаване: Май 2021

Artemis Fowl (Отменен)
Фантастичното приключение на Disney, ориентирано към младостта Artemis Fowl, трябваше да излезе през май 2020 г. Но вместо това сега то ще прескочи напълно театрите, за да бъде пуснато в стрийминг услугата Disney Plus на някаква неизвестна дата в бъдеще. Ще го последват ли други филми направо до домашното издание?
Оригинална дата на издаване: Май 29, 2020

Minions: The Rise of Gru (неуточнен)
Анимационното продължение Миньони: Възходът на Гру се отлага за неопределено време, така че все още не знаем кога (или дори дали) ще дойде по кината. 
Оригинална дата на издаване: Юли 3, 2020

A Quiet Place Part II (неуточнен)
Джон Красински режисира Емили Блънт и Килиан Мърфи в „Тихо място 2“, пост-апокалиптична история за свят, в който шумът се равнява на смъртта. Почти мълчаливото продължение трябваше да бъде отворено на 20 март, но едва седмица преди това Paramount обяви, че отлага издаването до неуточнена дата по-късно през годината
Оригинална дата на издаване: Март 2020

The New Mutants (неуточнен)
Определено един от най-затруднените филми, на който някога са започвали снимки, The New Mutants първоначално беше планиран да излезе през 2018 г. и вече беше преместен два пъти, когато придобиването на Disney от Fox го върна отново. Сега тя е отложена за неопределено време, което прави четвъртото отлагане за чилъра, фокусиран върху тийнейджърите, с участието на Аня Тейлър-Джой и Мейзи Уилямс.
Оригинална дата на издаване: Април 2020

Spiral (неуточнен)
Прераждането на франчайза Saw с участието на Крис Рок и Самюъл Л. Джаксън, първоначално планиран за Май, бе отложено за неопределено време от Lionsgate заедно с оригинални трилъри Run и Antebellum, в които участва Дженел Монае.
Оригинална дата на издаване: Май 15, 2020

The Tomorrow War (неуточнен)
Крис Прат трябваше да оглави този оригинален научнофантастичен филм, но сега не е сигурно кой ден ще се появи.
Оригинална дата на издаване: 25 Декември 2020

Greyhound (Apple TV Plus, неуточнен)
Том Ханкс участва и режисира този епос от Втората световна война за конвой от кораби, сражаващи се с U-Boats. На 20 май бе обявено, че Apple TV Plus ще излъчва Greyhound, което прави един от първите големи филми, които пропускат изцяло театрите. Това е и преврат за стрийминг услугата на Apple, която създаде много оригинално съдържание, но все пак има някои догонващи действия срещу Netflix и Amazon Prime Video.
Оригинална дата на издаване: 19 Юни 2020

Ще видим Apple Glass чак през 2021г.

Нови слухове потвърждават опасенията ни, че Apple Glass ще бъдат представени през 2021г. 

През последните месеци всеки се опитваше да се докопа до информация за новите очила за AR и VR на Apple, а някои тайно се надяваха и на изненадващо обявяване от страна на Apple. За съжаление обаче, въпреки всичките слухове и надежди, днес се има нов теч на информация, който потвърждава опасенията на всички – Apple Glass ще дойдат чак през 2021г. при някое от тогавашните събития на Apple. От компанията изказват разочарованието си, че не са могли да се справят с производството и подготовката на този продукт, за да го представят с тазгодишният iPhone. 

Apple Glass ще се сдвояват с iPhone и ще се контролират с жестове върху и пред очилата, според Джон Просер, който казва, че е видял видео на прототипна двойка. Съобщава се, че и двата обектива имат дисплеи, а в рамките ще има и сензор за лидар. Прошър добави, че Apple Glass има за цел да изглежда подобно на типичен чифт очила и вероятно няма да има камера.

От интервюто на Просер се разбират няколко ясни факта: 

  1. Маркетинговото име ще бъде „Apple Glass“ – предишните слухове за iGlasses и Apple Glasess са опровергани.
  2. Очилата ще започват от 499 долара с опция за лещи с рецепта срещу допълнително заплащане
  3. Ще има дисплеи и в двата обектива, които могат да се управляват с помощта на жестове
  4. Очилата ще разчитат на сдвоен iPhone, подобно на Apple Watch
  5. Ранен прототип включва LiDAR и безжично зареждане
  6. Apple е насочена към края на 2021 г. или началото на 2022 г. за доставката им

Искате ли маска, с която да отключвате телефона си, чрез Face ID?

Може да се наложи да изчакате няколко месеца, но Huami приготвят нещо за всички

Ако се мъчите да отключите телефона си с разпознаване на лицето, докато носите маска поради епидемията от коронавирус, може би има алтернатива в разработка. Китайската технологична компания Huami, най-известна със своите устройства Amazfit, работи върху прозрачна маска за лице, подобна на N95, която също може да се почисти сама.Много градове вече изискват жителите им да носят маски на публично място, а големите американски авиокомпании обявиха, че скоро ще ги направят задължителни при полетите. Маските за лице са станали важна част от новото ни нормално. Досега недостигът на N95 и хирургическите маски, и двете запазени за здравните работници, означаваше, че хората разчитат на платните маски.

Но въпреки че тези видове маски помагат да се ограничи вируса, те имат значителни недостатъци. Те не филтрират малки частици въздух, трябва редовно да се мият правилно и не са добре проветрени. Освен това правят невъзможно отключването на телефона ви с разпознаване на лицето.

Huami се надява да реши повечето от тези проблеми с маската Amazfit Aeri. Тя ще се предлага с подвижни въздушни филтри и ще има вградени излъчватели на ултравиолетова светлина. Като включите маската в USB-C порт за няколко минути, тя може да се дезинфекцира след всяка употреба. Това би позволило на всеки филтър да бъде ефективен в продължение на един месец и половина, според говорител на Huami. Това е много по-дълго, отколкото настоящите осем часа за N95 маски. (Обърнете внимание, че N95 е спецификация, зададена от Американската агенция по храните и лекарствата, гарантираща, че маската блокира 95% от всички частици. Не е ясно дали Huami има за цел да отговори на това обозначение.)

Маската Aeri също би била направена с прозрачен материал против мъгла, така че да се вижда достатъчно от чертите на лицето ви, за да отключите телефона си с помощта на технология за разпознаване на лица като Face ID. А модулният дизайн ще му позволи да добавяме различни аксесоари като щит за очи или вентилатор, което би направило ежедневието с маска по-малко задушаващи.

Очакваме маските да се появят на пазара от 6 месеца до година. ​

Tony Hawk’s Pro Skater се завръща с PS4 Remastered, а Sony сменят логото си

Activision обявиха радостната за всички геймъри новина вчера. Tony Hawk’s Pro Skater Remastered идва. 

Много скоро ще можете да се разбивате като Тони Хоук с приятели. Вчера Activision обяви нова Remastered версия, която обединява първите две игри на Tony Hawk Pro Skater в един модерен пакет, с нови функции като онлайн игра. Очакваме я за PS4, Xbox One и PC (чрез магазина за Epic Games) на 4 септември.

Преработката ще включва подобрена визия; всички оригинални нива, герои и трикове; допълнителни предизвикателства; по-сложен режим създаване на парка, като ще можете да споделяте персонализирани скейт паркове онлайн; и чисто нови онлайн мултиплейър режими, заедно с локалният мултиплейър. На всичкото отгоре игрите ще включват „огромното мнозинство“ от емблематичните саундтраци на THPS, въпреки че не всяка песен ще е налична поради проблеми с лиценза.

THPS е добре известен както със списъка си с реални скейтъри, така и с невероятния си саундтрак. Като стана дума за скейтърите, целият актьорски състав се завръща. „Всички бяха супер въодушевени да се качат на борда“. „Това бяха ключови моменти в кариерите на всички тези скейтъри“. В състава ще бъдат включени не само Хоук, но и харесваните Стив Кабалеро, Джеф Роули, Бъки Ласек, Елиса Паймър, Карим Кембъл, Андрю Рейнолдс, Боб Бърнкист и Чад Муска.

Успоредно с това, Sony обявява нов бранд PlayStation Studios за своите първи PS5 игри

Sony обяви нова марка PlayStation Studios, която ще използва за своите първи ексклузивни игри, като ще продължат да я ползват и занапред като начин да уведомят клиентите, че играта идва от един от собствените екипи за разработка на Sony.

PlayStation с ново лого

Различните студия на Sony вече технически съществуват в рамките на организацията Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios (която има собствено лого), но новата марка е по-проста и по-фокусирана върху марката PlayStation. Също така може да помогне на Sony лесно да подчертае ексклузивни игри за клиенти, които може да не знаят, че Sony притежава Polyphony Digital (Gran Turismo), Naughty Dog (Uncharted, The Last of Us), Insomniac Games (Spider-Man), Santa Monica Studio (God of Война), Media Molecule или Sucker Punch (inFamous, Ghost of Tsushima).

Новият дизайн на Facebook е наличен глобално

Социалната мрежа последва тенденцията за Dark Mode и допълни с нова визия, която се фокусира върху нашите предпочитания

Вече е официално и от днес всеки може да се възползва от новата визия на любимата си социална мрежа. Facebook разработваше новата визия от миналата година и само слушахме слухове или виждахме възможни варианти за крайният вид. Обявеният през 2019 нов дизайн е вече свободен за ползване и всеки един от нас може да го активира напълно безплатно и с няколко клика. 

  1. Избирате стрелката горе в дясно на главното меню за да продължите към Настройки.
  2. Кликате „Премини към новия Facebook“
  3. От същата стрелка включвате/изключвате тъмният режим.
Facebook нов дизайн Dark Mode

Целта, когато Facebook за първи път представи преработената десктоп версия на своята конференция за разработчици на F8 през 2019 г., беше да пренасочи към  областите, които повечето хора все още ползват: събития, групи и съобщения. Само по себе си не е края на News Feed, но по-голямата част от ръководството на Facebook призна, че вече е антична концепция да има алгоритмична емисия, пълна предимно с боклуци от страници и публични публикации.

Хората се оттеглят все повече и повече в частни групи и съобщения, а главната полезна функция на Facebook в момента е, че това е най-добрият начин да организирате голямо събитие с приятели или да се свържете с някой, когото познавате, чиято информация за контакт нямате. Изпълнителният директор Марк Зукърбърг каза още преди няколко месеца, когато редизайнът се разкри, че той мисли за промяна на цялата си компания към насочени към поверителност продукти и функции.

Възможно е новостите да не са налични едновременно при всички, но за нас проработи излизането от профила ни и изчистването на кеша на браузърът ни. 

Google Authenticator с първи ъпдейт за последните 3 години

Новият ъпдейт носи и дългоочаквана функция

Google решиха да навлязат и те в 21 век, но за разлика от други компании, ъпдейта на техното приложение за верификация и удостоверяване идва 3 години след последният такъв, а не ежеседмично, както други.Много от потребителите се бяха отказали да чакат промяна и бяха приятно изненадани от нужната промяна. Последната актуализация за Андроид беше през Август 2017г, а за iOS миналата година за да се поправи резолюцията при iPhone X.

Сега за първи път потребителите на Authenticator ще могат лесно да прехвърлят акаунта си от едно устройство на друго, без да е необходимо да прехвърлят ръчно всеки код или да деактивират и повторно активират двуфакторно удостоверяване (2FA) на всеки акаунт. Актуализацията въвежда тази функция чрез инструмент за импортиране / експортиране, който ви позволява да избирате кои акаунти да включвате и прехвърляте, като използвате едно сканиране с QR код. Това е функция, която конкурентът Authy предлага от доста време, така че е освежаващо да го видим в Authenticator, дори и да е късно.

Новата версия представя нов модерен потребителски интерфейс според стандартите на Google, съвместимост с последните и актуални резолюции като 16:9, а също и Dark Mode. Актуализацията е налична за потребителите на Android устройства, а все още се работи върху версия за iOS.

​Enjoy!

The Last Of Us 2 с нов разтърсващ тийзър

The Last of Us 2 с официална премиерна дата – 19ти Юни

Пуснат вчера, трейлърът загатва кърваво пътешествие, изпълнено със загуба и съжаление, привидно за всички участващи.

„След като брутално и насилствено събитие нарушава относителния мир, който Ели е намерила в Джаксън, тя се тръгва да въздаде справедливост на отговорните“, се казва в описанието на трейлъра. „Докато ги издирва един по един, тя се сблъсква с пагубните физически и емоционални последици от действията си.“

Пътят към старта на играта не беше никак лесен. The Last Of Us 2 беше отложена за неопределено време в началото на април, преди планираното издаване през май, поради пандемията. Не стига това, но и хакерски атаки, по слухове, са причината за течове на части от играта в онлайн пространството. Това беше достатъчно да възбуди смесени чувства в нас феновете и последва вълна от негативни емоции.

На 27 април Sony обяви, че дългоочакваната игра на Naughty Dog ще пристигне на 19 юни, а ние ще я чакаме със затаен дъх. Ако все още не сте играли The Last of Us сега е момента да се отправите към Sony PlayStation Store и да я свалите за PS3 или Remastered за PS4. А PC феновете е налична опцията за PlayStation Now с безплатен 7-дневен пробен период за него и струва само $ 12,99 на месец след това.